Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 8 mars 2011

Min friar dag idag

Idag  för många år sedan så friade jag till min älskade maken , tyckte det var en utmärkt dag att visa honom att jag älskade /älskar honom på . Jag vet att det inte är detta man tänker på just precis just denna dag ,men jag är ju inte heller som alla andra runt om i världen Ha ha vad jag var speciell då .


Det blev ju inte precis bröllop det året utan det kom lite viktigare saker ivägen "kan man ju säga " men nu  har tiden gått och vi är fortfarande gifta så detta frieri funkade också .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar