Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 20 augusti 2011

Hur är denna planering !!!!!


Jahop då har man kommit hem från fisket av kräftorna   dom ville absolut inte äta det vi försökte locka in dom i burarna med , så idag på schemat inför kvällen måste någon åka mot affären , dvs blev inte så värst många.
Men självklart hade vi trevligt tillsammans mycket skratt o minnen . Väldigt roligt att lyssna på barnens kusiner som ju är i blandad ålder "vuxna nja " jo då vissa av dom iaf.Det var berättelser från tiden farmor/mormor, svärmor levde  och när faster G/svägerskan skulle passa dom och några hoppades att kompisen till faster var med   lite småhemliga förälskelser lät det som att det fanns  .
Ok då till titel på inlägget   vi ställde ju ingen klocka på ringning idag ,,men tid att passa hade ju maken som skulle jobba på Rally tävling & jag skulle ju jobba på det betalda arbetet    hur planerade vi denna helg jo det var ingen folkrace som lockade oss & inte heller någon fotboll för någon av de "små".Sedan är det ju så att ibland behövs man som förenings människa inom klubben och insatsen behövs  vid tillfälle.Ja ja  makens jobb skulle väl ta några timmar bara, då  lagom till mitt då började så honom & barnen ser jag imorgon em   . 
Det som faktiskt är lite surt är ju att när man kollar på antal sparade semesterdagar för mig  så är det mellan 19-25 från förra året eller tidigare & av årets blir det säkert någon kvar   nu spelar det ju ingen roll för jag tog inte ledigt. Men hösten nu ska jag faktiskt försöka planera bättre   men är helt klar med att det kommer att krocka massa saker .
Nu ska jag slänga mig i soffan en stund med lite kaffe & tidning , kanske somnar jag för det tog på krafterna att inte fiska/vittra burar  utan jag satt ju sippade både rött vin / vitt vin & någon öl till grillkorven 
// Ha en bra dag  

1 kommentar:

  1. Låter som ni hade det trevligt, men hur var vädret hos er

    SvaraRadera