Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 29 augusti 2011

Karlsson/ Sandström * 3

Det jag vill säga med rubriken  äe ju att vi umgåtts med just den familjen nu i 3 dagar. Dvs Dan (barnens kusin)även kallad brorsan  till Uffe ha ha  o sambon Emelie + lilla Maja som absolut styr o ställer lite !!!


Fredag 
Japp det började ju med att det skulle snickras plankor till det färdiga utbygget på deras hus , då jag med lite trevlig röst sa till Uffe att försök planera detta nu så HELA  helgen slipper FYLLAS UTAV DESSA PLANKOR , peppar peppar så lyssnade han lite,  för  med full fart satte dom igång  direkt efter jobbet på fredagen . Jo då dom blev klara med allt som dom faktiskt kunde göra , skulle visst göras lite på lördagen också 
Jag  fick visst äran att inhandla lite gott att äta så mot willys åkte jag , framme där så blev ju funderingen hur många skulle äta ?????
men jag är ju inte så ny inom denna familj & planering så jag räknade med 13 personer och det blev vi när platserna skulle fördelas ut.Emeli lyckades ju att bli chaufför till Oskarshamn för hämtning av båtflykting från Visby lagom när maten skulle påbörjas .men vad gjorde det jag satte fart  inne med allt o fick igång grabbarna där ute så blev fart på grillen 


Jo då maten smakade perfekt  klyft potatis , beasås & helgrillad fläskfilè . Drycken varierade  lite men jag satt ju givetvis med mitt  lilla röda glas ( jag är nog sämst på att dricka ) menar ju att 1 flaska inte tar slut på 3 kvällar trots att Uffe tog ett glas i fredags så visst finns det kvar.


Hur sedan grabbarna kom på att dom skulle iväg ner till förmarknaden  & hur det beslutet blev med facit i handen , det är en annan historia , men men dom lyckades ju undvika att bli skjutna  utav denna där personen som kom fram till bordet bredvid o sköt i magen på någon . !!!!!!!!!!!!!


Lördag 
Jag skulle ta med mig Maja till marknaden , var ju skönt för mina egna barn hade absolut inte tänkt gå med mig där nere . Mamma (min ) skulle komma ner en liten sväng innan hon åkte vidare .
Vi hade en trevlig stund , letade efter nya foppatofflor till Maja men utan resultat. Blev ju lite karuseller o lotter, kasta pil mm . Själv gjorde jag inte av med 1 krona ens ( så mig kan man skicka utan att tro jag slösar) kan inte påstå att det lockar mig särskilt mycket ??? Uffe betalade 1 kaffe åt mig , sedan inhandlade han ju lite grönsaker , korv . men var väldigt sparsam mot vad han brukar lägga på "skitsaker " som massa lotter o skjuta / kasta ner figurer ha ha . 
Hemma började vi ju planera middagen Fisksoppa med lite av grönsakerna som inhandlades   självklart skulle ju Maja stanna hos oss för att äta , så Dan blev ju automatiskt inräknad  Emelie var och handlade till deras bebis som ju ska komma här i nov- dec.Det blev inget värst jobb med huset denna dag , grabbarna måste ha fått i sig något väldigt olämpligt för stackars Dan hans tröja kunde man vrida ur vid hemkomsten av marknaden Uffe var inte alls lika påverkad / dålig från gårdagen Jag skällde inget alls utan han fick fortsätta vila när vi gick till marknaden ,
jag hade ju ändå inte tänkt gå med honom 


Trevlig kväll även denna med snack o skratt.  hur det började vet jag inte men grabbarna åkte iväg för att slänga i kräftburar över natten dåligt beslut för det blev ingen alls i deras burar.


Söndag 
Klockan ringde för vittja hos kräftorna , sedan skulle vi ju iväg på Auktion som vi under gårdagen kom på vore trevligt .klockan halv 9 skulle vi iväg  men ok vid kl 9 var vi i vår familj på väg .
Vi skulle absolut inte ha något särskilt men vi fick ringa efter Freddy så vi fick dit en bil (combi) och fälla sätena till allt som skulle med hem. Under tiden vi satt o väntade lite på vad vi skulle roppa på fick ju Dan förfrågan utav "trevlig dam " om han o Uffe var bröder .
Folk brukar ju hälsa på "dom " som om dom vore samma person  !!!!!!!!!
Men vad är det att härja om  skiljer ju bara 14 år på dom 






Blev en sväng på MC donalds också . Väl hemma blev det lite lugnt en stund  det behövde jag  så Uffe som hade planer för kvällen fick ställa in dom . 


Kvällen avslutades med hela familjen i soffan , blev en tidig kväll  vet ej när vi var i säng så tidigt senast .


Gud vad fort en helg går , annars fylldes den ju även av barnens  kompisar över natt , Freddy var på folkrace fredag- lördag , Nellie med kompis hemma under auktionen . Matcher som flyttats som tur var för det hade vi knappt hunnit med ha ha 


//
Hoppas eran helg varit ok 

1 kommentar:

  1. Gjorde väl inget att Uffe fick ställa in eller inte åka på mötet. Det löste sig ju ändå
    Helgen verkar ju mysig

    SvaraRadera