Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 22 augusti 2011

V 28 vad känner jag nu

Det som varit Årets höjdpunkt i så otroligt många år utav mitt liv , var ju här nu i full styrka  det 3:e utan pappa så otroligt saknad du  är/ var  . Du tog faktiskt med dig mer glädje till himlen  än vad många tror .


Nu ska vi också komma ihåg att det rullade faktiskt  på 2009 o 2010
Och detta är min blogg och mina tankar och ord så jag skriver som jag vill.


Jodå arbetet började ju mycket tidigare  så det har varit många möten o beslut har tagits, ändrats mm mm , personerna runt har ändrats både bland våra 300 funktionärer & i den lite högre ledningen .


Min största ångest inför veckan var ju att inte finnas för våra funktionärer ,och den var ganska jobbig under veckan  så det är jag missnöjd över  att så lite tid för dom fanns ja jag pratade självklart med dom vid stunder som gavs .
Då jag som nämnt innan är jag ingen data freak så då fick jag snällt sitta bredvid när just det arbetet skulle göras. Men är ändå nöjd över min insats med det jag kunde bidra med


Jag fick ju uppdrag att ringa in reserverna passade mig självklart perfekt , då jag inte har större problem med att vara trevlig o vänlig även att nu absolut inte alla  reserverna var det .
Då tävlingen /tävlingarna var igång så märktes just den grupp fördelningen vi gjort ganska så mycket.
Tur jag är gift o pratade med Uffe och bor så centralt !!! och pratade med vakter & andra campare i området tror att varje kväll hade vi ( LTÅ/Jag planer att åka runt campingen/området ,fanns aldrig ledig golfbil till oss ,  annars så hade jag knappt vetat något alls om omgivningen, då vi 3 i ledningen inte hade några möten själva utan hörde bara vad Uffe delgav banobservatörerna o domaren på morgonen 
kan idag inte svara på rätt/ fel att vi inte hade mera möten i Tävlingsledningen ?????eller var det därför vi faktiskt hade dessa smågrupper !!!!!!Vad måste vi veta mellan grupperna eller vad vill jag själv  ha koll på/ fråga om ?????  


Då vi tyvärr inte hade "rätt folk vid datorn varje dag" så behövdes L där inne i sekretariatet vid tillfällen , tror det störde henne mer än mig , Uffe fick jobba lite med andra saker som ju tillhörde honom då han ju var i annan grupp också området/säkerhet,
 Sedan var ju han den som representerade klubben då det tyvärr blev olyckor på banan vet inte om det var beslutat innan , men absolut passade han till det bättre än mig iaf , jag pratade med s.o.s
 (vi blev ju vänner då det var samma som svarade 2 ggr samma dag "skojar ju lite "


Hade ju kontrollanterna bredvid oss så trots att man ibland var själv från Tävlingsledningen (vi 3) så fanns det sällskap & ja teknikern/teknikerna var i samma krets.


Det jag  KAN säga direkt & det märkte jag redan förra året att mobilen som ringer, för att tala om att strömmen gått eller bajamaja är full ska vi i Tävlingsledningen  inte ha hand om oavsett hur 2012 ser ut så ska T-ledningen inte ha den . För ibland hade man 2 mobiler från Vimmerby MS   + kanske sin egen , så när det ringde tappades sekunder från tävlingen för att man skulle svara.


Annars mycket trevligt att hålla förarmöte & träffa de förare som faktiskt kom till Speakertornet även om inte alla kom frivilligt & alla var inte trevliga tillbaka men nästan alla iaf  .Passade ju på att samtala med andra vid tillfällena som man lämnade sin "plats" och gav sig ut i depån.
Veckan går ju så otroligt snabbt .


Frågan om hur var det med att dagarna ändrats ?? så det som behöver funderas på är ju lösningen inför tävlingen ,då det ju fattas 1 förberedelsedag innan eller hur mycket skjuter vi på in i det sista ???Själva körningen /tävlingen berördes nog inte alls , visst hade jag funderingar på hur det skulle kännas att köra final på fredagen eller jag körde ju inte men känslan utav att ha 1 finaldag lite bättre än jag trodde.Skulle ju haft 1 enkät med synpunkter på ändringen så förare, publik, funktionärer kunde kryssa i . Kändes bra med 1 grill/fest, disco kväll 


Har fått lite frågar av olika människor vad tyckte du nu då ?????om att vara Tävlingsledare( Bitr)
Svar : 
Jag är absolut stolt över mig själv och min insats under hela tävlingen o planeringen utav året 2011,och glad över mina kollegor och mitt o deras jobb,även att dom inte samarbetade mer än nödvändigt ( jag hade inga problem med det eftersom jag jobbade med båda) var neutral i ämnet.
Tycker det funkade med de problem vi stötte på och hanterade 


Jag tyckte inte jag  gjorde "jobbade" så mycket som jag är van vid , jag brukar vara mera runt i området, Funktionärerna  , kunde inte vara så social som jag önskar med dom som fanns menar inte min familj nu.
Detta är ämne som enbart står för mig O mina känslor om saker som frågades om , Det handlar mest om hur jag hanterar att ev. släppa mina uppgifter sedan tidigare & komma på hur jag känner att jag finns där för våra funktionärer !!!!









Om och när frågan kommer upp igen att jobba i Tävlingsledningen  Semesterracet 2012   så självklart lockar det mig , men vi är inte där ännu 
 men att göra Semesterracet  / vara funktionär 2012 det är helt 100 % klart att på listan finns jag , om inte styrelsen portförbjuder mig .


Vid annat tillfälle summerar jag mina andra uppdrag under året 


// Kram O hoppas ni som känner mig förstår mig i mina ord 
PS  Lyckan kommer till dom som skrattar 







2 kommentarer:

  1. Låter väl bra , klart du hade svårt att släppa vissa saker/personer, som du ju skött innan .
    Jo du stog nog mellan L o U med varsin fot , eftersom du ju säger jobbade med båda
    Klart ni alla ska vara stolta över året, fundera lite på "små grupps indelningen " och vad man behöver delge eller fråga om
    Ha en bra helg med tävlingar nu i höst

    SvaraRadera
  2. Vilken lite berättelse du gav ut. Förstår att det kan vara svårt att stå mellan 2 personer även om du skriver du jobbade med båda, stod väl även så i häftet man kunde köpa med listorna i.
    Hoppas du fortsätter känna som du gör för folkracen

    SvaraRadera