Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 18 augusti 2011

Tog en stund.

Visst det tog en stund ,men inbjudan ploppade upp online o ja jag gjorde någon ändring direkt "glömd bokstav " !! Är stolt över mig själv.
Jag är ju som jag sagt innan på upplärning inom området ,även om jag ju varit där/här i flera år på typ samma sätt som andra. Tänk så många års erfarenhet vi har tillsammans o så olika vägar vi gått för att komma dit vi är.

Ska bli kul att avsluta året med 2 tävlingar hemma även om planerna från början var annorlunda med inblandade personer.

Kan nog säga redan nu att året varit bra med mig i "ledningen" ha ha ja jag har ju gäst spelat i andra klubbar mest.

//Ha en trevlig kväll

1 kommentar:

  1. Det låter ju bra , tror ni alla ska vara stolta över er själva vilken tid ni lägger ner

    SvaraRadera