Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 19 augusti 2011

Träff med Karlssons igen

Som vi har längtat till denna dag !! några av oss iaf , vi ska iväg och fiska kräftor med ala` familja KARLSSON  11 st
JA och självklart ska älskade svägerskan o familjen även de heter Björklund 4 st sedan tror jag det är någon Sandström/pyttäle + annat efternamn ???? vem bryr sig om det ????


Har redan nu även börjat planera hösten med stugan(svägerskan ) + lite ledig när barnen är hemma o lediga o så kommer ju barnbarnet som vi ju börjar  längta efter . Givetvis annan släktträff med alla på makens sida ska in i kalendern .


Jag är så otroligt glad över denna familjen som ingick i giftermålet

3 kommentarer:

  1. Alltid lika kul att titta in på din blogg

    SvaraRadera
  2. Låter mysigt att fiska kräftor ;)) Men mysigt att ha kräftskiva efter också ;)
    Önskar en fin helg.

    SvaraRadera
  3. Kräftorna var inte på hugget direkt , så det blir nog tyvärr affären för att alla ska få mer än 2 var !!!
    Själv ska jag ju jobba men gör inte så värst mycket för tål dom små röda gör jag ju inte

    SvaraRadera