Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 27 september 2011

Bebis hjärtljud

Det är ju världens (nästan ) bästa ljud när man sätter tratten / Dopplern  (eller vad det nu heter) på magen o plötsligt så hör man bebis hjärtat slå
fick ju följa med Emmelie igår på besök Mvc

Herregud var det verkligen över 11 år sedan jag hörde det ????

Känns ju som igår eller förra veckan då ,  för jag visste ju precis hur det skulle låta.


Jag var ju inte med på allt utan satt fint i väntrummet o lyssnade på olika människor (tur inte Uffe var med ) han hade ju idiotförklarat massa personer jag kunde nästan höra honom hur det skulle varit.


Menar inte att han inte var med mig på besök "Jo det var han"  eller hade frågor men det finns väl gränser på vad man frågar om  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det är tur han är som han är för annars hade jag nog inte varit så nöjd ha ha .


Japp det börjar närma sig bf 25/10 för barnbarnet, det är mycket kvar att jobba på . bilbarnstolen står här hemma o bärselen , vagnen körde Freddy ner förra veckan eller i söndags var det väl iofs .


Jag hör bebishjärtat  fortfarande bara jag blundar lite , om ca1,5 månad är just den bebisen här 

2 kommentarer:

  1. Ja, det är en speciell känsla att höra hjärtljuden med doppler ;))) Overkligt men verkligt ändå.

    SvaraRadera
  2. Håller med om speciella ljudet. Om bara några veckor är barnbarnen här och sedan flera kusinbarn .

    SvaraRadera