Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 1 september 2011

Besök hos svägerskan

Enligt min kalender för denna veckan passade visst måndagen bäst för att fira Vera på födelsedagen. Då felix hade gjort sig illa i 1 ben (cyklat omkull) och jag ansåg att benskyddet skulle skava söner såret så blev beslutet bättre än innan .
Vi tänkte att vi åker direkt barnen slutat skolan så hinner vi ha lite kväll hemma också !!!!!

Fråga mig inte hur Jag tänkte där 
Det borde jag ju fattat att det inte skulle bli så , då tyvärr Harry killen varit lite dålig (affären utan besök ) så blev det ingen tårta men det gjorde absolut inget då det blev pudding & grädde med olika frukter , väldigt gott om ni nu sett bilden på Vera i tidigare inlägg.
Vi kan absolut sitta hur länge som helst och bara sitta , men visst gjorde vi lite nytta också.Försökte att planera vår lilla "syskonträff" ha ha dvs deras syskon , jag får ofta representera Uffe och nu var /är ju han med i årets grej , aktivitet som ska planeras.

Vi pratade mest om när vi ska åka till stugorna tillsammans o vara lite lediga även de vi gift oss med , ska vi ha lite höstträff med dom vi själva bjuder in ?? för säger vi bara typ att visst kom ni vi är i stugorna från ??? - till ???? ?
då blir det inget lugn , jo det är vår släkt jag pratar om men ibland har man typ planerat dagen med vad som kan passa och varit i affären , så det blir lite fel då det plötsligt kommer 5- 8 personer till.

Men vi anpassar oss alltid, men nu skulle vi typ säga till att lördag kan ni komma , sedan hoppas dom åker efter frukost söndag ???   !!!! för då har vi ändå ledig tid kvar 
Jag har ju även under ledigheten planerat eller iaf hoppas på att få åka till barnbarnet 
Tillbaka till kalaset 
Vera blev så nöjd över presenterna o just den lilla nallen var ju så mysig & mjuk att gosa med, klänningen skulle hon ju ha direkt så den åkte på .
Mycket bus står ju lilla Harry för så det är svårt att inte sätta kaffet i halsen .
Vera styr o ställer även hon på sitt sätt  Men tiden går ju fort & självklart så var ju deras planer på att vi skulle stanna på middag , så det gjorde vi ju självklart då. 


Vera somnade ju efter en "bra stund" så då blev det lättare för Nellie att fixa håret o fixa med faster. Har inte exakt tid när vi kom hem till vårt hus igen ,men nästan direkt i säng blev det ju .
Har inget bokat direkt när vi ska ses igen men det brukar ju inte så länge mellan ggr ,

Så det var ju endast lite kort om vår dag i
Kulltorp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar