Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 13 september 2011

Ledig helg

Jodå helgen som var VAR faktiskt  jag helt totalt ledig från allt  nästan iaf.
Fredag:
Var ju sjuk på morgonen / fm  ??? gick på panodil o fräste näsan , tuggade tabletter för halsen  mm mm mm ni vet ju hur det är.


Lördag:
Klockan ringde för Uffe skulle jobba , vi sov lite till ev. fanns planerna att åka på Folkrace , men blev inte så Felix kände sig inget vidare ??? hade gärna åkt för att se vad som verkligen hände under dagen . Beslutade att inte åka till svägerskan olika anledningar TYVÄRR  men men . kan inte säga direkt vad vi gjorde under dagen . Men jag är inte missnöjd över den eller kvällen

Söndag 
Klockan ringde igen för att Uffe skulle jobba & vi skulle få några extra minuter innan vi var tvungna ta tag i dagen men det blev samma tid för upp stigningen för Uffe låg ju kvar ha ha  blev gemensam frukost , det var fotboll * 2 på schemat  så kloning önskades på mig !!!!!!!

Nellie lite halvorolig vem skulle hon åka med ?? det löste sig bra  tyvärr blev det förlust för dom

Det var vår tur att köra trots inte Felix skulle spela så lät vi det rulla på & då kom han ju utanför dörren och fick frisk luft och vara delaktig med sitt lag vinst för grabbarna yes  visst kändes det tråkigt för Felix att inte spela men så är det .
Han ska vara totalt stilla denna veckan också  så får han ev. börja lite nästa vecka att röra på sig .


Hemma igen var det tid kvar av söndagen , så den fylldes med blandade saker som tillhör dvs ingen förklaring.


Hade vi inte varit upptagna söndagen så hade det nog blivit stugorna och Svägerskan eller så hade det blivit AUKTION

Vilken tur att det finns saker att sysselsätta sig med då man är ledig 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar