Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 16 september 2011

Campybolakter

Ja det ordet ringde läkaren om då ifrån Västervik , tarmbakterier hade de hittat på Felix  men absolut hade just det svaret hamnat mellan stolarna  !!!!!!!
Så det fick vi nu då massa dagar för sent , om vi (felix) varit friska/pigga  efter operationen svar nej magen väldigt konstig många toarullar har det gått åt,  Nellie ganska så kass i magen & jag var ju hemma från jobbet 1 dag då förra veckan ???????

Hm menar du att jag ska ringa hem barnen från skolan eftersom dom kanske smittar !!!!  ??????
Nej just nu är det ingen som har lösmage  (förutom jag efter förlossningarna ) ha ha
 nej dvs lös i magen o mycket toabesök just nu.

Jo vi får jobba & gå i skolan ,men kommer få lämna prov allihopa Freddy vägrar redan innan ens "topzen ) kommit hem Fjant och han ska bli pappa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Detta kommer vi överleva om vi (någon av oss )nu då fortfarande har dessa bakterier 



//



1 kommentar:

  1. Fy så trist att just det provet hamnade fel , men ni är säkert friska nu .

    SvaraRadera