Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 7 september 2011

Dax för 5 listan

  Hallå där 
Jag kan börja med att säga att jag faktiskt redan fuskat med detta testet, kollade över typen av saker vissa kändes helt fel så dom har jag nu tagit bort 
 så idag just nu bjuder jag på nr 9-11 


Nr 9  1 dag i mitt liv.
Var ju lite "rolig " uppgift då bloggen heter just Mina dagar i livet, men får väl ta just denna onsdag då eller ???
jo vi gör det , klockan ringde 05,45 väcker ju Uffe på morgonen tiden varierar mycket på hur lång tid det tar  , han kom iväg till jobbet klockan ringde igen 06,45 Nellie gick upp/ ner  o åt frukost & kollade lite på filmen som vi hyrde igår.Uffe kom hem och körde henne i regnet till skolan.
Felix o jag gick ner mot frukost ca vid 9- tiden , kaffet puttrade o bordet fylldes med div smaskigt att äta.Magen är inte helt ok den spökar mer idag än igår ??
Uffe kom hem för att lämna bilen , jag åkte mot Frendo  (Preem) för att kolla in om nya filmen kommit som släpptes idag 

Jag var absolut först att hyra den , för den var inte ens uppackad ur kartongen , var en TOTALT LYCKLIG KILLE hemma när jag visade den  självklart så kollade vi tillsammans på den så jäkla bra  tycker jag . Den rullar nu igen !!!!

Tillbaka till dagen idag då. Ska väl  hämta nellie från skolan , sedan fiol, laga  middag , sedan nästan  dax för mig att åka till Vimmerby där det är självstudie inom gruppen , Hoppas Uffe kommer hem som jag planerat iaf.
Jag kommer att missa myset vid tv-n med familjen idag & tyvärr true talant på tv 3 och även idol om man nu gillar det ???? men men det får väl gå.




Nr 10  bakgrundsbild dator /mobilen 
på mobilen har jag ett foto på oss i familjen+ hunden  , dock inte Freddy  från en härlig kväll, skärmsläckare har jag  bild på en sandstrand mmmm vad jag önskar jag låg där  & just nu på datorn är det en sommarbild  från 2010 ingen av oss i familjen är med på den 


Nr 11 ny sanning om mig !!!  ???
varför tog jag inte bort just denna frågan ???
ok får väl tyvärr göra besvikna , kan inte komma på något passande 



Fy vilka 3 tråkiga saker det var . Kanske skulle passat bättre annan dag ? fast denna dag är det inget fel på enl mig 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar