Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 6 september 2011

Känner mig trött o seg

Lite seg idag trots att det varit ganska mycket ( slapp tid  ) eller slappt o slappt med sjuklingarna i min familj  har jag passat upp.
Sov ju då typ endast 20 minuter mellan fredag- lördag  eller sov vet jag inte om man kan kalla det  hade ögonen helt stängda utan att titta på klockan .känns lite ännu av det

Igår innan god natt tyckte jag att jag kände mig lite tjock i halsen , konstigt om jag skulle klara mig ifrån denna förkylning som slog till på delar av familjen .


Men idag tisdag så är Uffe o freddy på jobbet och Nellie cyklade till skolan .

Men om jag blir sjuk är det inte mycket att göra , för annars känner jag mig pigg o ganska nöjd över tillvaron runt oss.

Tyvärr går det segt inför vårt folkrace 8-9 /10 med anmälda , visst det kommer ramla in känner mig inte alls orolig att båda dagarna kommer bli fart på.

 Helgen som var fick jag lite tecken  & funderingar till oss i Vimmerby MS att synd ni inte körde tvärtom då kanske det skulle vara mera ??? men självklart får alla ha sina tankar oavsett nya /gamla förare, funktionärer  alla typer som gillar denna sporten ska man lyssna på  och jag tycker det är trevligt att prata med folk om olika arrangemang o skulle det vara så att flera synpunkter kommer så inte mig emot att säga till dom som planerar att detta kanske ni kan titta på .Gäller inte bara hösten nu utan övrigt under året också och flera klubbar.

Snart är året 2011 över för folkracen då jag slipper tänka mera   HA HA 


Tror faktiskt jag lägger mig lite till under täcket  o lyssnar på något program från tv-n i bakgrunden 


// B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar