Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 5 september 2011

Dag 2 med sjuka familjen

Idag måndag i kalender,dvs studiedag för barnen. Men så ser jag inte alls på dagen !! Utan det är dag 2 då alla är sjuka i min familj

Felix på sitt sätt mer i annat inlägg.
Men kors i taket så är Uffe hemma idag febern slog till igår ganska så högt. Nellie ont i kroppen o dålig i magen. Blöder näsblod ??.

Jag var ledig enl schema idag så visst hade jag tänkt dagen annorlunda. Felix hade ju match borta Västervik ikväll så min tanke var Freddy kunde kört o då fått ut Kicki från lägenheten och visa lite intresse för barnen som kommer tillhöra bebis ialaf ???
Men han har ytterligare stött på hinder så fotbollen /handbollen blir från bänken framöver. Men dagen har inte på något sätt varit för färlig hm vilket ord. Men smärta finns det gått om tyvärr.

Ja ja visa saker kommer oavsett men vill eller ej.

Hoppas ni haft en bra helg o även måndagen passade er.
Mer om min/vår helg kommer senare.

1 kommentar:

  1. Usch då, hoppas ni blir piggare snart, och att det inte går runt.
    Ha en fin kväll

    SvaraRadera