Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

måndag 6 februari 2012

Är bortbjuden

Till helgen ska jag göra något som jag inte gjort många gånger under senaste årtiondet ha ha .Eller om jag ska vara ärlig så vet jag inte när sista/förra gången var ? Men ska   iväg själv och ta hand om mig och umgås eller några timmar på fredag är det ju  för vara iväg längre stunder eller dygn  passar inte mig .Lämnar ju knappt huset eller om vi ska säga barnen  med maken ens ha ha .



Men nu till mitt lilla komma iväg, blev ju glad över inbjudan att träffas o ha en må bra stund & då  även fira kommande födelsedag  (paket ????) det måste jag kolla  upp. 


Ibland när man pratar om vänner o bekanta så finns det personer som bara har bekanta från 1 sida  dvs kretsen av dom närmaste vännerna
  och inte då som jag kan känna att man har vänner  genom barnens aktiviteter, de från min uppväxt , genom jobbet , makens bekanta o deras fruar, sambos .


Jag önskar jag hade mer tid för dessa tjejer från delar av mitt liv, måste nog snart prioritera lite annars kanske ingen finns kvar vid behov .


Nu till festen eller bjudningen ,Jag  vet ej precis  vilka som kommer eller hur mycket man har gemensamt med övriga  men jag är nog inte så svår . Är lite förvånad men ändå glad över inbjudan .

Men jag kommer faktiskt att träffa några av mina närmaste vänner inom denna kategori ??  då jag ibland har svårt att prata om känslor så vet jag att dom läser denna blogg & fattar att det är just dom jag ser som mina nära.
 Ibland är det genom olika händelser man lär känna varandra lite bättre och på annat sätt och dessa personer o tillfällena som ges värmer mig ordentligt .


Så nu vet jag hur planen är för min fredag om inget annat kommer upp så det blir ändring. 

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att få umgås med vänner på det sättet:)
    Hoppas du får kul:)

    SvaraRadera
  2. Zandra- ja det ska bli roligt även om jag vet att "vårt ämne " kommer upp ha ha

    SvaraRadera