Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

tisdag 28 februari 2012

Massa blandat ??? !!!! v 7-9

Helgen v  7

Vet inte riktigt vad jag gjorde  fredag ?? eller jo det vet jag förbjöd dottern att åka p¨å disco då de inte visste hur dom skulle ta sig hem 1 mil d¨å det var slut !!!!! ja liten konflikt blev det .Men hon fick vara med kompis till ganska sent trots lördagens planer.
Klockan ringde för frukost och inpackning i bilarna för våra dagar i stugan .
Matcherna spelades bra 1 vinst & 1 oavgjord , så då det var utmaning mellan VIF -HFK så var varje vinst viktig .
När vi lämnade Vimmerby så ledde HFK men tyvärr gick vinsten till min gamla hemstad  avgjordes i sista matchen ?

Vi åkte mot stugan & där var det full fart med korvgrillning & pulkor, skidor kaffe så klart  min svägerska känner mig . Älskade Freddy o Tulia kom också .
Då min planering inte varit som den brukar så var det jobb söndag - måndag för min del .
v8
Dagarna gick och vi bara njöt av att vara lediga Tulia var i stugan till tisdag em . Måndagen då jag kom från jobbet s¨å satt svägerskan och matade henne med pure smakade väl så där  men åt gjorde hon . Tisdag fick vi besök av min mamma under dagen .
Älskade maken jobbade . Onsdagen var dagen för att åka hemåt barnen så himla duktiga vid städning och packa in i bilen .
Lite garagae jobb följde lite resten av veckan

helgen v 8
underbara nyheter igen att Freddy o Tulia var på väg och  mamma skulle komma till dopet på söndag 
jag jobbade lite kort på fredagen dock tillräckligt för maken skulle köpa biljett till sonen (14 år )  till fest med rek 15 år !!!!!!
& jobbade faktiskt ännu mindre lördagen . Licenskurs för nya folkrace förare i klubben + möte blev konstig start ????
men sedan ett bra möte . Hem för att då träffa dottern som hade haft kompis över natten och planera middagen och antal personer ??
 och även överta Tulia då pappan skulle på samma fest som lillebror
festen avgick med blandade händelser
bäst skötte sig 14 åringen ha ha  


Söndag och Sixten skulle döpas 
hm planering på det ha ha kan man säga med det kommer mer om denna dag  mer i annat inlägg
efter dopet så for grabbarna iväg  mot sjukhuset för check av det skadade knäet från festen
visade inga frakturer utan mjukdelar tagit stryk . Lilla Tulia åkte hem till mamma som inte alls kom på barndopet som ju var planen ???

Jag o dottern stannade hos gudsonen på middag och annat mys
Hela styrkan av grabbar kom hem söndag kväll.
Måndag v 9
VAB dock endast betalt för dottern men freddy hoppade omkring med kryckan i huset , sedan lite mera jobb i garaget så klockan var ganska så mycket när det blev  ledig tid tillsammans .


Har säkert missat något men men det kanske kommer senare  

1 kommentar:

  1. Låter underbart med ledigt lov o alla som du räknar in i familjen typ vid middag , jag förstår inte hur du hinner allt ?
    så mysigt med Tulia hos er

    SvaraRadera