Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 17 februari 2012

Test för att vinna Hotellövernattning

Jahop nu föll man för något nytt test  för ev. kunna vinna övernattnig på hotell . Något test man skulle fylla i & detta blev resultatet  ????   !!!!!






Du är romantisk, absolut! Tror du i alla fall. 


Men du vet inte så noga, för du hinner liksom aldrig först. Varje gång det är upplagt för romantik är din partner eller dejt där före dig och har redan ordnat saken. 


Du är alltså väldigt bra på att bli uppvaktad, men har egentligen aldrig försökt ge... Tänk på att en romantisk typ kan behöva romantik i retur för att må bra.


 Det kanske t.o.m. är så att du blir så romantiserad i hopp om att du ska lära dig något på vägen...


kommer inte visa detta resultatet för maken 

2 kommentarer:

  1. ha ha precis som du skrev på 14/2 lycka till med tävlingen

    SvaraRadera
  2. Vart hittade du denna tävling

    SvaraRadera