Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

torsdag 2 februari 2012

Puss Älskar dig , ok puss

Ja jag säger det varje dag i mobilen & skriver det gör jag också  massa gånger 
till maken o dottern mest maken faktiskt (kanske inte varje söndag fm,) jag stör säkert honom på jobbet under veckorna   men vad gör det ha ha   , sonen är inte riktigt inne på samma linje men det gör inget . Men ibland om man är på centralt ställe eller typ i affären så  vänder sig folk om & stirrar på mig  som om det är något fel på mig . 


Ok det är ju inte alltid maken svarar exakt samma som jag men vad gör det !!!!  tror väl ca 90 % utan att överdriva 
 men  puss är det till 99 % 


eller så kan det komma 1 sms lite senare med texten detsamma  då kan jag ibland fundera på vad är det som är detsamma  för jag kanske redan hunnit sms annan sak men då maken iaf inte har så modern mobil så svarar han på varje ni fattar väl hur jag menar  .


Tur jag skickar fria sms , för med våran tillvaro så är mobilen bra att ha . Ska säkert bli bra att jobba idag men hade faktiskt önskat jag var ledig  idag ha ha har ju varit ledig 2 dagar men men det innebär ju inte att vi sett varandra särskilt mycket jag o maken ändå .

Nej jAG  är inte bitter utan bara lite kärleksfull

Det finns säkert någon som läser detta o skrattar lite för den bilden/sidan  utav oss kanske inte alltid syns 
Ha en bra dag 
// B

1 kommentar:

  1. Har hittat din blogg genom annat inlägg som du gjort. Tror det finns massor kärlek mellan er.
    Klart man ska få säga puss utan att folk stirrar på dig?
    Jag tittar in vid tillfälle

    SvaraRadera