Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

onsdag 29 februari 2012

Biblioteket, sjukgymnasten ," lite" vab & sova jour

Solen lyser härligt ute , har varit ute med hunden på snabb rastning. Jag är fortfarande för jävla snorig enl mig själv.
 Dagen började ju typ som vanligt fick tjata på maken så han tog sig ur sängen för att sedan ligga kvar ca 20 minuter . Frukost fram o barnen ner från övervåningen . Blev bilen idag då sonen hade besök sjukgymnasten (jag slapp iaf gå ) han haDE VÄL KUNNAT CYKLA 

men denna dag hade familjen förkylning flyttat in hos honom över natten , så haN sover i soffan just nu med täcke på sig.

Jodå vi gick /åkte mot gymnasten men under tiden vi var där så beslutade vi vila hemma idag jag var tvungen att svänga förbi biblioteket för inlämning av böcker & även låna nya 

fick vända i dörren då det inte var öppet för allmänheten just så tidigt men gör inget då ändå inte böckerna fanns där , har letat efter böckerna som jag behövde i datorn , så jaG MÅSTE väl ringa och fjärrlåna igen och invänta jag är inte alls nöjd med denna litteratur för kursen .

Besöket hos gymnasten gick bra vi prAtade lite om vad ev röntgen kunde visa eller vad ortopeden kan tänkas säga nästa vecka då vi ska iväg. Fick med sig 1 litet program för träning så nu gäller det att stärka sig .

Har även lyssnat på diktafon ifrån den kvällen jag missade i skolan pga sjukdom, och läst igenom det material JAG HADE HEMMA .

Funderar lite på hur jag önskat   i mitt schema då det står kl 22- 06.30 jour  ??
men visst det är ju ca 25 minuter mellan jag kommit hem ikväll tills jag ska infinna mig på jobbet

tror nästan jag kommer lägga mig direkt eller visst jag måste ju bädda först .Hoppas jag trots inte sova hemma kommer vakna piggare imorgon än vad jag faktiskt är idag . Sedan har jag jour även i helgen   vad den nu kom ifrån ??? puh känns det redan som .

Japp detta var lite av min onsdag fram till lunch, men  nu lite lugnt med 1 kaffe och kolla in era bloggar 

Då det är vanlig skola mm igen så visst upp till musikskolan o lyssna på dotterns fiol som idag är med ny lärare 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar