Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 24 februari 2012

Fredag, solen lyser, FÖRKYLD

HÄRLIGT ATT FAKTISKT BLI VÄCKT  utav att solen lös igenom fönstret . Har sovit gott inatt trots näsan känns som sandpapper eller att kinden fastnat på kudden precis som den blivit klistrad .


Inväntar ner barnen till frukost / brunch ? för det är väldigt tyst där uppe . Men blir väl kanske som vanligt att maken hinner sluta och komma hem från jobbet innan vi hunnit  bli klara , eller visst ja han skulle nog inte komma hem utan åka mot klubben direkt då det är lite fix tills imorgon då nya förare ska kiva in i  sporten .


Vi ska även ha möte imorgon inför v 28 så om allt blir som jag vill kan jag vara med på det , har hört att det är lite rörigt på jobbet  ??? har ju jobbardag imorgon 


Får nog ta en promenad utanför huset för att känna in solen också.
Trots jobb på 1 fredag så blir det lite  kvar av kvällen då jag slutar tidigt , men vad resten av alá familja planerat vet jag inte .


Nu måste jag fylla på koppen med kaffe , för detta the jag nyss fått i mig väcker inte upp kroppen även om halsen gillar det .
Hörs nog snart igen 


//B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar