Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 4 februari 2012

Ladda batterierna

Jahop då slog klockan över till lördag,så himla lätt det är att få tiden rusa iväg. Jag är vaken på kvällarna även jag ska upp tidigt vissa dagar.
Tanken var ju att inte ställa alarm i helgen utan låta kroppen vakna av sig själv även om man nu mot förmodan skulle vakna tidigare än ??? Så vaknade man UTAN SIGNAL ack ack kl 07:30 ringer det Felix ska på Disney on Ice . Bilen ska lämna vårt samhälle ca halv 9 mot Vimmerby och vidare Linköping .
Så himla kul att han fick biljett till det.
Annars är faktiskt kalender tom på saker ,handbollen flyttad från imorgon till ?? Vad vet jag NEPP inget om just det.

Om inte kylan slår till ordentligt så finns tanken att ta en lång promenad med hunden ,maken får ju gärna också följa med.
Eller nu kom jag på det står ju visst aktivitet för barnen Nellie träna fotboll imorgon em. Och söndag möte för maken .

Men jag tror faktiskt att jag kan hitta lugnet så batterierna fylls på ,några av släktens medlemmar är iväg på kryssning så återstår att se formen på dom vid hemkomsten ha ha.

Jag tror jag nöjer mig nu &säger god natt ,även om några av er slår upp era ögon efter 1god natt o ev.mysiga drömmer.
Hoppsan nu när jag kollar klockan så förstår jag varför jag känner mig trött då 1klocka visar 00:38 och annan här i sovrum 00:28
???? Spelar ju inre någon större roll på 10 minuter.

Men tack för denna fredag

//B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar