Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

fredag 17 februari 2012

Nytt försök v 8

Jahop måste tyvärr erkänna att i inlägg inför stugvistelse jul & nyår så kom det med 1 lögn inte medvetet från min sida ,men min fundering blev vad gjorde vi.

För ni ska slippa fundera så avslöjar jag direkt. Boken hypnotisören den ligger fortfarande kvar i väskan på samma ställe som 24/12 & boken fortfarande Alice låg kvar hemma ,jag som faktiskt sa att jag skulle slappa o börja läsa dessa !!!!

Jaja nu är ju väskan framme o ska packas igen &jag låter iaf 1 bok följa med får väl bli den som redan är i för just nu vet jag inte vart den andra är. Önskar jag hade bättre koll på saker .

Men rensat barnens rum i jakt på vad jag tror dom vill ha med sig ???

Jag själv ska gå i leggings &tunika som jag trots vilda protester inköpte till mig själv

tycker fortfarande inte det är skitsnyggt ,men absolut föll jag för trenden och ställer in mig i ledet att även korta o runda människor ska se ut så.

Jag vet att detta är mina egna ELAKA VÄRDERINGAR och åsikter så ta det inte på allvar
idag har jag jeans på mig .


Nu snart kaffe med älskade maken o stora sonen tror jag ialaf är kvar i området.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar