Om mig

Mitt foto
Härlig person"enl mig själv" Passerat 40(45) ,, MEN ÅLDER ÄR VÄL BARA EN SIFFRA? Är säkert inte lätt att leva med varje dag. Men har ju lyckats att bli gift och 3 underbara barn har vuxit upp hemma & som kvalitetstid träffar jag gärna mitt bonusbarnbarn Försöker så gott det går att finnas till för dom alla Så lediga stunder för mig & Maken finns det ABSOLUT inte så många utav som jag "han"skulle önska.Tycker om livet även ATT det SÄTTER OSS på prov, Mina vardagar fyller jag med att jobba med barn i lågstadiet. Sedan har jag FOLKRACEN denna härliga sport som följt mig sedan 1981 som ligger MIG VÄLDIGT varmt om hjärtat "tack min ÄLSKADE PAPPA för allt du gjort" för mig och många andra

lördag 4 februari 2012

Ska försöka att se detta

Vill bara ge er en möjligheten att om ni nu vill titta på ett program om 1 familj där mamman Elisabeth fått Cancer (fått hur kan man kalla det så )
Såg nu på reklamen att det var hon på klippet . Jag har faktiskt inte följt detta programmet eller sett något utav tidigare avsnitt men absolut ska försöka att sätta mig vid tv-n.
 Sofias änglar på kanal 5  

  
Jag har följt hennes blogg under 1 kortare  tid  då jag ev.  är lite dålig på infoga så skriver jag adressen åt er här  eller pröva att klicka på namnet  Elisabeth


www.joelisacadam.blogspot.com  


Jag kanske kommer att bojkotta detta program då det ev. kommer påverka mig  för mycket och mina skuldkänslor över att jag inte orkat hantera sjukdomarna inom familjen , jag tror att det är under kontroll just nu det verkar som så .

2 kommentarer:

  1. Jag följer oxå hennes blogg och tv programmet Sofias änglar med.
    Ett tips,Ladda med näsdukar om du ska titta på det, jag tjuter varje gång jag ser det.

    SvaraRadera
  2. Hur har jag kunnat missa detta program,kollade lite från tidigare avsnitt.

    SvaraRadera